dakdekkerspecialist

loodgieterij

Loodgieterswerkzaamheden

Gas, water, riool en sanitaire voorzieningen zijn jouw meest onmisbare huisinstallaties. Zijn er problemen met een van deze installaties of in het leidingwerk, dan kan dit tot grote schade leiden.

Loodgieterswerk is vakwerk. Wij adviseren je om niet zelf aan de slag de gaan bij loodgietersproblemen, maar dit over te laten aan een specialist.

BoMa Dak & Bouw: jouw lokale loodgieter in Dongen en omgeving

BoMa Dak & Bouw is jouw lokale loodgieter in Dongen en omgeving voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze specialiteiten zijn verwarmingsinstallaties, badkamerrenovatie en sanitaire voorzieningen zoals het toilet en de keuken.

Van het oplossen van storingen in cv-ketels tot het leggen van nieuwe leidingen en van het verhelpen van lekkages tot het renoveren van installaties. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij al vele projecten voorzien van vakkundig maatwerk.

Bij Boma Dak & Bouw koppelen we onze kennis en ervaring aan excellente service voor de klant. Hierdoor zorgen we dat onze klanten altijd de kwaliteit krijgen die ze ook van ons kunnen verwachten.

Welk loodgietersprobleem je ook hebt, wij hebben voor elke uitdaging een oplossing.

Tot ziens bij BoMa Dak & Bouw!

Snel ter plaatse

Snel schakelen staat bij ons hoog in het vaandel. Sommige loodgietersproblemen hebben spoed en kunnen niet wachten. BoMa Dak & Bouw is met een spoeddienst snel bij jou ter plaatse om jouw loodgietersprobleem te verhelpen.

Totaaloplossing op maat

Wij leveren een totaaloplossing op maat aan zowel particuliere en zakelijke klanten. Van loodgieterswerkzaamheden tot dak- en bouwuitdagingen, van advies tot ontwerp en van het maken tot het plaatsen.

Wij ontzorgen jou gedurende het gehele traject en vertalen jouw vraagstuk naar een hoogwaardige totaaloplossing op maat.

Lekkage of storing verhelpen? Neem contact op met BoMa Dak & Bouw

Lekkage of storing verhelpen? BoMa Dak & Bouw staat voor je klaar. Wij beschikken over de benodigde kennis, ervaring en hulpmiddelen om loodgieterswerkzaamheden snel en vakkundig uit te kunnen voeren.

Neem contact met ons door het contactformulier in te vullen.  

Wij denken graag mee en bieden daarbij een passende oplossing.

Laat ons weten waarmee wij jou van dienst kunnen zijn

× Hoe kan ik je helpen?