Dakwerken

Dit is slechts één van de disciplines waarbinnen wij jou van dienst kunnen zijn

Dakwerken

Een stevig dak boven jouw hoofd is onmisbaar. Het biedt je niet alleen veiligheid en comfort, maar is ook belangrijk voor de kwaliteit en levensduur van het dak en de waarde van jouw woning en/of bedrijfspand.

Op zoek naar een specialist in dakwerken? BoMa Dak & Bouw helpt je graag met dakwerken en aanverwante werkzaamheden.   

BoMa Dak & Bouw | Dakwerken-img

Kennis, kwaliteit en vakmanschap: advies passend bij jouw situatie

Nieuwbouw, reparatie of renovatie, de mogelijkheden zijn enorm. Wij informeren je graag over de opties bij onder meer daklekkage, hellend dak, plat dak, dakgoot, dakraam, dakkapel, schoorsteen, regenpijp en houtrot om tot het beste resultaat te komen.

Wij beschikken over de kennis, kwaliteit en het creatieve brein om je in elke situatie van eerlijke advies te voorzien voor het uit te voeren dakwerk: vernieuwen, repareren of renoveren.

Meer dan alleen jouw dakspecialist: totaaloplossing op maat

Wij zijn meer dan alleen jouw dakspecialist. Zo behoren onder meer bouw- en loodgieterswerkzaamheden ook tot de mogelijkheden. Samen met jou kijken we je hoe we jou zo volledig mogelijk kunnen ontzorgen met een totaaloplossing op maat.

Vrijblijvende offerte voor dakwerken aanvragen? Neem contact op met BoMa Dak & Bouw  

Vrijblijvende offerte voor dakwerken aanvragen? BoMa Dak & Bouw staat voor je klaar.

Neem contact met ons voor advies of een vrijblijvende offerte door het contactformulier in te vullen. Wij zijn benieuwd naar jouw uitdaging en overtreffen graag al jouw verwachtingen.