dakdekkerspecialist

Bouwwerken

Construction works

Jouw woning en/of bedrijfspand zijn waarschijnlijk jouw grootste bezit. Deskundig en professioneel (nieuw) bouwen, renoveren, restaureren, verbouwen of onderhoud zorgen voor een goed fundament en langdurig plezier.

Bouwwerken realiseren? Voor optimale kwaliteit van elke bouwklus kies je BoMa Dak & Bouw.

BoMa Dak & Bouw: jouw bouwspecialist in Dongen en omstreken

BoMa Dak & Bouw is jouw bouwspecialist in Dongen en omstreken. Van kleinschalige verbouwingen tot nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt verzorgen wij alles op het gebied van bouw. 

Hoogwaardige materialen, creativiteit en ervaring in dak- en bouwwerkzaamheden zijn onze kwaliteiten waarmee wij jou een perfect aanbod aan maatwerk kunnen bieden.

Laat ons weten welk project je in gedachte hebt, wij ontzorgen je vanaf de start tot het einde van het project volledig en verrassen je graag met een uniek resultaat.

Tot ziens bij BoMa Dak & Bouw!

Korte lijnen en duidelijkheid

Korte lijnen en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ieder bouwproject krijg je van ons duidelijkheid vooraf. Duidelijkheid over bijvoorbeeld de prijs en de planning, zo weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Dankzij de korte lijnen zijn wij heel flexibel en doen wij er alles aan om jouw uitdagingen gedurende het bouwproject in vervulling te laten gaan.

Meer dan alleen jouw bouwspecialist: totaaloplossing op maat

Wij zijn meer dan alleen jouw bouwspecialist. Zo behoren onder meer dak- en loodgieterswerkzaamheden ook tot de mogelijkheden. Samen met jou kijken we je hoe we jou zo volledig mogelijk kunnen ontzorgen met een totaaloplossing op maat.

Bouwwerk realiseren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bouwwerk realiseren? Vraag een vrijblijvende offerte aan door de prijsaanvraag in te vullen.

Hoe groot of klein de opdracht ook is: wij zorgen voor een naadloze realisatie van jouw droomhuis en/of bedrijfspand.

Heb je vragen of wil je advies op maat? Vul ook dan het contactformulier in. BoMa Dak & Bouw staat voor je klaar!

Laat ons weten waarmee wij jou van dienst kunnen zijn

× Hoe kan ik je helpen?