Over ons

Welkom bij BoMa Dak & Bouw

Wij zijn William en Mikeal, jouw allround dak- en bouwspecialisten die kwaliteit, vakmanschap en maatwerk combineren tot creatieve oplossingen.

BoMa Dak & Bouw is het resultaat van onze veelvuldige en succesvolle samenwerking in het verleden. Onze kennis en expertise bundelen wij nu samen binnen ons bedrijf, BoMa Dak & Bouw.

Voor zowel de particuliere als zakelijke markt zijn wij jouw partner voor een totaaloplossing in dak- en bouwuitdagingen, van advies tot ontwerp en van maken tot plaatsen. Gedurende het gehele traject word je volledig ontzorgd en vertalen wij jouw vraagstuk naar een hoogwaardige totaaloplossing op maat. Je blijft betrokken bij de totale uitvoering van jouw opdracht. Zo kunnen wij jouw veel flexibiliteit bieden bij de realisatie van jouw wensen en tegelijkertijd ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit en een ambachtelijk stukje vakwerk.

Wij geloven in de kracht van passie, creativiteit, samenwerking en vakmanschap. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij al vele uitdagingen omgezet in maatwerk resultaten. Een greep uit de mogelijkheden die BoMa Dak & Bouw je kan bieden: platte daken, hellende daken, dakrenovaties, dak lekkages, overkappingen, loodgieterswerkzaamheden, aan- en verbouw, gevelbekleding en dakkapellen
Iedere klant heeft zijn eigen constructieve vraagstukken en uitdagingen. Wij gaan graag de uitdaging aan om je te verbazen met een unieke oplossing. BoMa Dak & Bouw ontwikkelt maatwerk met lef en geeft eerlijke advies over iedere opdracht. Advies waar je van op aankunt, eerlijk en betrouwbaar.
Vanuit onze werkplaats in Dongen, thuislocaties en kantoren zijn wij dagelijks met veel plezier aan het werk om mogelijkheden te zien en de toepasbaarheid te onderzoeken om voor iedere klant tot het beste resultaat te komen: dak- en bouwwerk op maat dat aansluit bij de specifieke hulpvraag. Van modern tot klassiek en van strak tot landelijk: alles is te maken. Wij werken enkel samen met goede leveranciers en de allerbeste materialen om je van de beste kwaliteit te voorzien. Een nette afwerking en zorgvuldige montage staan hierbij centraal.

Onze werkwijze is duidelijk en transparant, zodat je altijd vooraf weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Je kunt jouw uitdaging met vertrouwen aan ons overdragen.

BoMa Dak & Bouw | Over ons-img

Meer dan alleen jouw dak- en bouwspecialist

Wij zijn meer dan alleen jouw dak- en bouwspecialist. Zo behoren onder meer loodgieterswerkzaamheden ook tot de mogelijkheden. Samen met jou kijken we hoe we jou zo volledig mogelijk kunnen ontzorgen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Al meer dan 25 jaar ervaring
Al meer dan 25 jaar ervaring met allround dak- en bouwwerken. Wij zijn jouw partner in Dongen en omstreken.

Onafhankelijk
BoMa Dak & Bouw werkt onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij je objectief advies geven en een gunstige oplevertijd bieden.

Aandacht, eerlijk advies en betaalbaar maatwerk
Bij BoMa Dak & Bouw staan een eerlijk advies en maatwerk voorop. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht is voor zowel het eindproduct als de klant. Daarom luisteren en denken we graag met je mee in oplossingen, zodat je bij het project betrokken blijft.

Één aanspreekpunt, persoonlijk korte lijnen en snel schakelen
Als zelfstandig ondernemers zijn wij jouw enige en persoonlijke aanspreekpunten tijdens het gehele project. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Zo ben je betrokken bij de uitvoering en heb je zelfs tijdens het maken van jouw dak- of bouwwerken tot een bepaalde hoogte nog de mogelijkheid om details te veranderen.

Altijd volgens leveranciersvoorwaarden
Wij houden ons altijd aan de voorwaarden van de fabrikant. Dit heeft als voordeel dat we bij eventuele problemen of productiefouten terug kunnen naar de fabrikant. Kwaliteit staat voorop.

Voor elk budget
Voor ieder project, groot of klein, in huis of op kantoor, hebben wij altijd een hoogwaardige oplossing tegen een passend budget. Met BoMa Dak & Bouw realiseer je altijd de creatieve uitdaging van je dromen!

Gratis offerte op maat
Je kunt bij ons geheel vrijblijvend terecht voor een gratis advies en offerte op maat. Wij nemen de tijd voor je, komen bij je langs en hebben telefonisch contact.

Afspraak is afspraak
Geen verrassingen achteraf. Je ontvangt een transparante offerte.

Tot ziens bij BoMa Dak & Bouw!